TECHNISCHE VERZORGING

MET APPARATEN

Huidverbertering

mesoterapy owakpa.jpg

 

Huidverbertering

MICRODERMABRASIE 80 min    60.00€

De Microdermabrasie behandeling is een peeling welke uitgevoerd wordt met een toestel dat met een bepaalde snelheid microkristallen tegen de huid blaast om ze onmiddellijk terug te verwijderen. De huid wordt opnieuw zacht, glad en uniform, pigmentvlekken en kleine rimpels vervagen en de poriën worden minder grof.

 

MESOTHERAPIE BEHANDELING 80 min    70.00€

De Mesotherapie behandeling is een vitaliserende behandeling voor een mooiere, vollere en stralende huid. De huid wordt opnieuw stralend, lichter en de rimpels vervagen. De huid wordt hierdoor soepeler, zachter en beter gehydrateerd. Een mesotherapie behandeling hydrateert in de diepte, egaliseert en versterkt de huid zonder de structuur noch de gelaatsuitdrukkingen te wijzigen.

Zo wordt de uitstraling versterkt door de verbetering van de huidskwaliteit.

Multi-Technische behandeling    110.00€

...


 

MICRONEEDLING BEHANDELING 80 min    90.00€

De Microneedling behandeling is een technische met dermapen  die maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

BBGLOW BEHANDELING 80 min    100.00€

Dit is een behandeling waarbij er een egale en stralende teint wordt gecreëerd. Er worden verschillende serums in de huid gebracht met een dermapen. Het effect is ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar.

De voordelen:
- Intensieve hydratatie
- Vermindering van pigmentvlekken
- Heldere en egale huidteint
- Verbeterde huidstructuur
- Vermindering van littekens
- Vermindering van fijne lijntjes
- Vermindering van couperose