top of page

HUIDVERBERTERING

MET APPARATEN

Huidverbertering

Natuurlijke algenpeeling

 

Natuurlijke algenpeeling

Peeling behandeling 60 min    100.00€ /per zone

Natuurlijke algenpeeling


Natuurlijke algenpeeling is gemaakt van hoogwaardige algen (de exacte term is zoetwaterspons), milieuvriendelijk uit de meren van Oekraïne.
Het algenpoeder bevat van nature aanwezige micronaalden die inwerken op de opperhuid en de aanmaak van collageen stimuleren, waardoor de celvernieuwing wordt versneld.
Afhankelijk van de cliënt zal dit leiden tot meer of minder schilfering, elke huid reageert anders.
Oppervlakkige bloedcirculatie en beschermende eigenschappen van de huid worden verbeterd.

 

De natuurlijke zeewierpeeling is rijk aan vitamine A, E, C naast mineralen die helpen bij de behandeling van acne, vlekken, melasma, hyperpigmentatie, rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid, striae, atrofische littekens en zelfs oppervlakkige cellulitis.
Het exfolieert de huid perfect, dit leidt tot huidverjonging:
vlekken vervagen en kunnen zelfs worden gewist,
huiduitslag wordt verminderd, het uiterlijk van de huid verbetert als geheel.

 

Het poeder veroorzaakt zelden bijwerkingen en het risico op allergieën is minimaal.
Dankzij de 100% natuurlijke samenstelling kan de peeling worden uitgevoerd bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, omdat er geen zuur in het bloed terechtkomt.
Dingen om te weten vóór de behandeling:
Een goede diepe huidreiniging of Hydra-gezichtsbehandeling wordt aanbevolen 7 dagen vóór de peeling, op een heldere en schone huid zal het resultaat beter zijn.
Het risico op allergieën is minimaal, maar zoals bij elk product of voedsel kan het gebeuren.

 

- Een anti-allergietest is verplicht 7 dagen vóór de dag van de behandeling.

Contra-Voordelen/effecten van nauturlijke algenpeeling


Toename van de celvernieuwing
Intensieve exfoliatie
Vermindering en eliminatie van hyperpigmentatie, melasma, acnevlekken.... Mechanische en enzymatische werking
Vernauwt de poriën, vermindert acne, reguleert talg
Verhoogt de glans van de huid, egaliseert en matteert de huid teint
Vermindert donkere kringen onder de ogen
Verbetert de door de zon beschadigde huid door rimpels en fijne lijntjes te verminderen
Liftend effect
Verbetert het uiterlijk van een slappe huid
Verbetert de bloedcirculatie
Verzacht de huidtextuur
Vermindering van het uiterlijk van atrofische littekens
Vermindering van het uiterlijk van striae
Vermindert het uiterlijk van de vetkussentjes en cellulitis op het oppervlak.

Contra-indicaties


Geen last hebben van een beschadigde, gewonde of geïrriteerde huid.
Geen genezingsproblemen (kyloïde) hebben.
Geen last hebben van dermatitis, dermatologische aandoeningen in de infectieuze of niet-infectieuze fase: eczeem, psoriasis, rosacea, couperose, urticaria, gordelroos, carcinoom, scharlaken koorts, waterpokken, rubella, mazelen, roseola, vitiligo, krentenbaard, wratten, schurft, ringworm, lepra, lupus....
Geen last hebben van herpes in de actieve fase.
Geen zware medicatie gebruiken.
Bij andere behandelingen eerst medisch advies inwinnen.
Geen auto-immuunziekte hebben.
Astma leidt vaak tot allergieën.
Insuline-afhankelijke diabetes

mesoterapy owakpa.jpg

MICRODERMABRASIE 80 min    70.00€

De Microdermabrasie behandeling is een peeling welke uitgevoerd wordt met een toestel dat met een bepaalde snelheid microkristallen tegen de huid blaast om ze onmiddellijk terug te verwijderen. De huid wordt opnieuw zacht, glad en uniform, pigmentvlekken en kleine rimpels vervagen en de poriën worden minder grof.

HYDRO FACIAL / DERMABRASIE 70 min    110.00€

DHydro dermabrasie is een diepreinigende behandeling van de huid dankzij specifieke oplossingen. deze behandeling is rustgevend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, vette of acne-gevoelige huid, hyperpigmentatie en donkere vlekken.

Kies voor de hydro dermabrasie gezichtsbehandeling voor een stralende glow en zichtbaar jonger uitziende huid!

HYDRO FACIAL / DERMABRASIE MET RF - Radiofrequence

 1u 30min    140.00€

Hydro dermabrasie is een diepreinigende behandeling van de huid dankzij specifieke oplossingen. deze behandeling is rustgevend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, vette of acne-gevoelige huid, hyperpigmentatie en donkere vlekken. Kies voor de hydro dermabrasie gezichtsbehandeling voor een stralende glow en zichtbaar jonger uitziende huid!

MESOTHERAPIE BEHANDELING 60 min    90.00€

KUUR VAN 6X          450.00€

De Mesotherapie behandeling - Een absoluut GLOW TREATMENT is een vitaliserende behandeling voor een mooiere, vollere en stralende huid, de huid wordt opnieuw stralend, lichter en de rimpels vervagen. De huid wordt hierdoor soepeler, zachter en beter gehydrateerd. Een mesotherapie behandeling hydrateert in de diepte, egaliseert en versterkt de huid zonder de structuur noch de gelaatsuitdrukkingen te wijzigen.

Zo wordt de uitstraling versterkt door de verbetering van de huidskwaliteit.

 

MESOTHERAPIE COKTAIL BEHANDELING 80 min    125.00€

KUUR VAN 6X          625.00€

 

De Mesotherapie behandeling is een vitaliserende behandeling voor een mooiere, vollere en stralende huid. De huid wordt opnieuw stralend, lichter en de rimpels vervagen.
 

Owakpa beauty signatuur   1u30

145.00€

De Microdermabrasie behandeling is een peeling welke uitgevoerd wordt met een toestel dat met een bepaalde snelheid microkristallen tegen de huid blaast om ze onmiddellijk terug te verwijderen. De huid wordt opnieuw zacht, glad en uniform, pigmentvlekken en kleine rimpels vervagen en de poriën worden minder grof.

 Fruitzuurpeeling

KUUR VAN 6X MESOPEEL BEHANDELING         

450.00€

60 min per keer 

De toepassing van chemische exfoliërende middelen bevordert de eliminatie van de buitenste lagen van de huid, werkend op verschillende diepten van het huidweefsel. Resultaten: Uw huid is gehydrateerd, rimpels zijn verminderd, de huidskleur is geëgaliseerd, de huid is glad en wordt weer zacht, de poriën zijn strakker en vrij van onzuiverheden, pigmentvlekken worden geniesd en meer.

COSMELAN     40 min 

780.00€

cosmelan®, is een depigmentatiemethode, erkend als een wereldwijde referentie voor de behandeling van de meest ernstige en resistente huidvlekken. Bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die inwerken op alle fasen van het hyperpigmentatieproces om bestaande hyperpigmentaties aanzienlijk te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe bruine vlekken wordt voorkomen.


Uitstekende complete en effectieve resultaten op korte en lange termijn dankzij het unieke en dubbele werkingsmechanisme: Corrector en regulator. Aan de ene kant elimineert het zichtbare vlekken, maar het werkt ook in op de oorsprong van het probleem, door de overproductie van pigmenten te reguleren om te voorkomen dat ze opnieuw verschijnen. 

 

Voor meer informatie: 

KUUR VAN 6X MESOECLAT

650.00€

60min per 1 keer         

Mesoeclat is een multifunctionele cosmetische behandeling voor gezichtsveroudering. Het zorgt voor een verjonging van het gezicht, neutraliseert vrije radicalen en bevordert een oplichtend effect met een krachtige werking tegen donkere vlekken. Het verhoogt de helderheid van de huid, zorgt voor een aanzienlijk hydratatievermogen en verbetert de elasticiteit van de huid. 

 

 

Voor meer informatie:

- is ontwikkeld met als doel het verkrijgen van een onmiddellijke intense stimulatie van de afweermechanismen van de huid, om effectief te vechten tegen de factoren die het fysiologische proces van huidveroudering versnellen.

- stimuleert de dermis en levert de nodige elementen voor optimale voeding en hydratatie, direct en diepgaand inwerkend op tekenen van vermoeidheid en veroudering vanaf de eerste sessie

TCA PEELING 15%     40  min

160€

Een TCA-behandeling is een chemische peeling die oppervlakkige huidcellen verwijdert. dit versnelt de exfoliatie van de bovenste laag van je huid, waardoor onzuiverheden verdwijnen. Tegelijkertijd stimuleert het de onderliggende dermis om nieuwe huidcellen aan te maken en bevordert het ook de collageenproductie.

Microneedling

MICRONEEDLING BEHANDELING 60 min    100.00€

KUUR VAN 6X          510.00€

De Microneedling behandeling is een technische met dermapen die maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

VITAMIE C BOOST  MET MICRONEEDLING 

60 min    120.00€

KUUR VAN 4 KEER          410.00€

De toepassing van chemische exfoliërende middelen bevordert de eliminatie van de buitenste lagen van de huid, werkend op verschillende diepten van het huidweefsel. Resultaten: Uw huid is gehydrateerd, rimpels zijn verminderd, de huidskleur is geëgaliseerd, de huid is glad en wordt weer zacht, de poriën zijn strakker en vrij van onzuiverheden, pigmentvlekken worden geniesd en meer.

OPTIONELE BEHANDELING (bij Keuze)

Die u aan uw behandling kunt toevoegen voor meer resultaat.

 

HYDRO DERMABRASIE  20 min    25.00€

Hydro dermabrasie is een diepreinigende behandeling van de huid dankzij specifieke oplossingen. deze behandeling is rustgevend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, vette of acne-gevoelige huid, hyperpigmentatie en donkere vlekken.

Kies voor de hydro dermabrasie gezichtsbehandeling voor een stralende glow en zichtbaar jonger uitziende huid!

HYDRO DERMABRASIE MET RF - Radiofrequence

30min    40.00€

De toepassing van exfoliërende middelen bevordert de eliminatie van de buitenste lagen van de huid, werkend op verschillende diepten van het huidweefsel. Resultaten: Uw huid is gehydrateerd, rimpels zijn verminderd, de huidskleur is geëgaliseerd, de huid is glad en wordt weer zacht, de poriën zijn strakker en vrij van onzuiverheden, pigmentvlekken worden geniesd en meer.

OPTIONELE BEHANDELING (bij Keuze)

Die u aan uw behandling kunt toevoegen voor meer resultaat.

MICRODERMABRASIE 15 min    15.00€

De Microdermabrasie behandeling is een peeling welke uitgevoerd wordt met een toestel dat met een bepaalde snelheid microkristallen tegen de huid blaast om ze onmiddellijk terug te verwijderen. De huid wordt opnieuw zacht, glad en uniform, pigmentvlekken en kleine rimpels vervagen en de poriën worden minder grof.

 

LED THERAPIE 15 min    20.00€

Led therapie is een optimaal hulpmiddel, dat helpt om het resultaat van uw behandeling te verhogen. Dit apparaat heeft 8 verschillende programma's: Het versnelt het genezingsproces, Anti-aging/Fijne rimpels, Dermale detox - Acne, Pigmentatie, Rosacea, Lifting, Lifting/Verjonging, Speciaal gepersonaliseerd, aangepast aan uw huidtype.

bottom of page