top of page

AFSLANKEN BEHANDELING

EXPERT MINCEUR

AFSLANKING BEHANDELING

 

Phyt's Lichaamsverzorging Behandelingen

VERMAGERENDE' BEHANDELING 1U    60.00€

Bioactieve slankheid van Phyt's: slankheidsbooster


Het bioactieve afslankingsprogramma, dat bestaat uit een combinatie van specifieke massagebewegingen met afslankende werking en professionele producten, die dankzij de actieve bestanddelen met vetverbrandende en huidverstevigende eigenschappen zowel natuurlijk als effectief zijn, stimuleert het verlies van centimeters en maakt sinaasappelhuid zichtbaar gladder.
Het uit 10 stappen bestaande verzorgingsprogramma begint met een gedetailleerde lichaamsanalyse, aan de hand waarvan een persoonlijk verzorgingsprotocol kan worden opgesteld om maatwerk te garanderen en de beste resultaten te behalen.

Verder wordt er een massagetechniek met bamboe gebruikt om de afslankende werking te stimuleren en de handmatige massagebewegingen, die kenmerkend zijn voor de laboratoria van Phyt's, te ondersteunen.

Ten slotte zorgt het gebruik van de chronostimulator aan het einde van de sessie ervoor dat de huid prettiger en steviger aanvoelt en dat de vetafvoerende werking de hele dag aanhoudt.

 

Deze vermagerende verzorging brengt de eigenschappen van groene thee tot zijn recht.

Op basis van groene thee en een concentraat van plantaardige en marine actieve stoffen met als doel de huid te verzachten, te verjongen en te ontspannen.

bottom of page