top of page

LYMFEDRAINAGE

Detox

MANUELA SHALA BEHANDELING

Ik bied u de revolutionaire Manuela Shala-methodebehandeling aan, bestaande uit 3 methoden:

Lymfedrainage Methode,

Modellering Methode en

Divine Face Methode.

LYMFEDRAINAGE

Wat is Lymfedrainage methode van MS?

 

Manuele lymfedrainage is een specifieke vorm van massage die inwerkt op de lymfecirculatie. In het gewone taalgebruik wordt de term ‘lymfatische massage’ vaak algemeen gebruikt om de verschillende soorten massages aan te duiden die inwerken op de lymfatische circulatie, met als doel deze te vergemakkelijken en zo de eliminatie van eventuele vochtoverbelasting te bevorderen.

 

Manuela Shala lymfedrainage is een bijzondere vorm van massage die tot doel heeft de afvoer van lymfevocht te bevorderen en eventuele stagnatie te verminderen door de lymfecirculatie te stimuleren.

De manipulatietechnieken die worden gebruikt om dit doel te bereiken, kunnen variëren afhankelijk van de methode die bij de verschillende zones wordt gebruikt. Dit is ideaal voor mensen met specifieke noden, zowel mannen, vrouwen, atleten, enz.

GridArt_20230228_234615178[1].jpg

MODELLEREN

Wat is modelleren?

 

Met de massage van Manuela Shala kunt U uw lichaam in de letterlijke zin van het woord hervormen door het vet naar de "juiste plaatsen" te verplaatsen.

De body sculpting (Modelleren) massage is ontworpen om de vetcellen te vormen en zo het vet op een gecontroleerde manier te verplaatsen, waardoor de contouren van uw silhouette worden gevormd. Met deze handmatige modelleringstechniek geven we uw lichaam een nieuwe vorm zoals bij klei, door te kneden, te knijpen en over uw huid te glijden dankzij het gevoel voor esthetiek, waardoor U uw sterke punten kan benadrukken.

De behandeling is volledig handmatig en is gebaseerd op technieken waarbij delen van het lichaam worden aangeraakt, met bewegingen die bedoeld zijn om een echte vetbeweging te genereren:

de aanrakingen stimuleren effectief de bloed- en lymfecirculatie, waardoor de oxygenering van de cellen wordt verbeterd. Zo krijgen de behandelde gebieden weer stevigheid en elasticiteit, wordt de huid stralender en compacter en wordt het spierstelsel gereactiveerd. 

De lichaamsvormende massage stimuleert ook de stofwisseling en bevordert het gewichtsverlies: het resultaat is een beter gedefinieerde silhouette. Het bijzondere van deze behandeling is dat deze de vetcellen modelleert en in synergie met de ms-drainagemethode, de eetlust en het hongergevoel vermindert.

MANUELA SHALA METHODE MODELLERING

Deze techniek biedt niet alleen onmiddellijke maar ook langdurige resultaten.

Cellulitis, sinaasappelschil, waterretentie, reactivering van de stofwisseling, eliminatie van gifstoffen, zijn enkele van de bijzonderheden van deze wonderbaarlijke techniek.

 

Al na een Manuela Shala-massagesessie van 50 minuten begint het lichaam te veranderen. Door middel van speciale reactiverings- en stimulatiemanoeuvres van de interne organen begint uw lichaam al de afvalstoffen in het lymfestelsel te elimineren, waardoor de productie van nieuwe lymfe wordt bevorderd, wat zal helpen het immuunsysteem te versterken en verschillende mechanismen te reactiveren, waaronder de metabolische en microcirculatiesystemen.

De voordelen blijven dus voelbaar in de dagen die volgen, omdat het lichaam zichzelf blijft zuiveren door al het <afval> dat in uw lichaam aanwezig is via urine en ontlasting te elimineren. Dit alles resulteert in een gevoel van welzijn, lichtheid en gewichtsverlies, tot enkele maten kleiner.

 

PRIJZEN

FULL BODY  / ZONES

Per zone

50 min   135.00€ 

2 zonen 

120 min   265€

 

3 zonen

3u30min   360€

DIVINE FACE VAN MANUELA SHALA

Het DIVINE FACE is een techniek die door Manuela zelf is ontworpen en gecreëerd en die, door middel van specifieke manoeuvres, de microcirculatie van de huid reactiveert, het ovaal van het gezicht vormt en rimpels ontspant zoals: nasolabiale, frontale en kraaienpootjes.

 

De voordelen die het gebruik van deze techniek oplevert, zijn niet alleen gericht op het esthetische aspect, maar helpen ook bij het voorkomen van verkoudheid, sinusitis of andere ziekten van de luchtwegen. De huid rond de ogen: lijkt erg gevoelig voor bloed: dit gebied is aanzienlijk droger en beter doorlaatbaar dan andere delen van het gezicht, waardoor het gaat hangen. vertaald door een natuurlijke aanleg voor wallen, donkere kringen, expressielijnen en oogleden. Hier zijn de eerste tekenen van veroudering duidelijk zichtbaar, vanaf de leeftijd van 30 jaar maakt 50% van de vrouwen zich zorgen over het verschijnen van kraaienpootjes en hun donkere kringen.

 

De anatomie hiervan: het gebied is echt complex, het is in feite samengesteld van: een kwetsbaar lymfesysteem de hoekslagader Het is daarom belangrijk om een goede lymfatische circulatie te behouden door stagnatie te elimineren, de opkomst van de infraorbitale zenuw en de productie van nieuwe lymfe te bevorderen.

Behandelingsproces

Tip voor een succesvolle ontgifting:

drink de drie dagen voorafgaand aan uw behandeling dagelijks minimaal twee liter water. Dit zal een aangenaam resultaat helpen te bevorderen en een gemakkelijke eliminatie van gifstoffen garanderen. 

 

Instructies voor de behandeling en de te behandelen gebieden. Tijdens de behandeling is het waarschijnlijk dat u meerdere keren naar het toilet moet. 

Daarom wordt aanbevolen om twee uur vóór de behandeling zware maaltijden te vermijden. 

 

 

De te behandelen gebieden zijn: 

 

  • De buik en rug (het bovenste gedeelte, dit is het startpunt en het centrum),

  • De benen en billen

  •  Het gezicht, de nek en het decolleté

De tegen-indicaties van Manuela Shala Methoden

 

TEGEN-INDICATIES :

Ondanks de vele voordelen is het niet zonder contra-indicaties. 

In sommige gevallen kan lymfedrainage zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid en niet aanbevolen in het bijzonder in geval van:

Hartfalen

Slecht functioneren van de nieren of lever

Astma en acute bronchitis

Flebitis

Trombose

Hartoedeem

Huidinfecties

Acute bacteriële infecties

Hoge bloeddruk

Hyperthyreoïdie.

bottom of page