top of page

MESOESTETIC
HUIDVERBERTERING

Fruitzuurpeeling

mesopeel GROPE.jpg

 

Mesopeel

Mesopeel® is het meest geavanceerde assortiment chemische peelings, ontworpen om de structuur van de huid te verbeteren. Dit assortiment bestaat uit peelings met één stof op basis van alfa- en bèta-hydroxyzuren in verschillende concentraties, en gecombineerde formules die een synergie bieden van chemische exfoliërende middelen met ingrediënten die bedoeld zijn voor specifieke huidindicaties om een exponentieel en gepersonaliseerd resultaat te bieden. 

De toepassing van chemische exfoliërende middelen bevordert de eliminatie van de buitenste lagen van de huid, werkend op verschillende diepten van het huidweefsel. 
Resultaten: 
Uw huid is gehydrateerd, rimpels zijn verminderd, de huidskleur is geëgaliseerd, de huid is glad en wordt weer zacht, de poriën zijn strakker en vrij van onzuiverheden, pigmentvlekken worden geniesd en meer. 

Voor meer uitleg :


Weet je dat onze huid zich elke 28 dagen op natuurlijke wijze vernieuwt en regenereert. Na verloop van tijd en op bepaalde momenten in het leven (adolescentie, zwangerschap, menopauze) wordt dit proces echter onregelmatig en langzamer, waardoor huidveranderingen ontstaan: acne, glans, verwijde poriën, rimpels, doffe teint, pigmentvlekken, enz. Aangezien de toepassing van chemische exfoliërende middelen de eliminatie van de buitenste lagen van de huid bevordert, werken ze op verschillende diepten van het huidweefsel door de volgende drie werkingsmechanismen: KWANTITATIEVE VERHOGING VAN GLYCOSAMINOGLYCANEN (GAG). Toename van de aanwezigheid van water in de dermis. Verhoogd volume ervan. Vermindering van rimpels. VERANDERINGEN IN COLLAGEEN EN ELASTINE VAN DE DERMIS. Reorganisatie en stimulatie van de structurele elementen van de dermis. STIMULATIE VAN FIBROBLASTEN FUNCTIE. Verhoogde activiteit van fibroblasten die de verschillende macromoleculen van de extracellulaire matrix synthetiseren. Betere hydratatie.

COKTAILE MICRONEEDLING MET MESOECLAT

ANTI-AGING BEHANDELING 60 min 

180.00€

KUUR VAN 6X          900.00€

De Microneedling behandeling is een technische met dermapen die maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

COSMELAN

lentigo-solar-antes-cosmelan avant owakpa.jpg
lentigo_solar_despues_cosmelan&.jpg

COSMELAN     40 min 

780.00€

cosmelan®, is een depigmentatiemethode, erkend als een wereldwijde referentie voor de behandeling van de meest ernstige en resistente huidvlekken. Bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die inwerken op alle fasen van het hyperpigmentatieproces om bestaande hyperpigmentaties aanzienlijk te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe bruine vlekken wordt voorkomen.


Uitstekende complete en effectieve resultaten op korte en lange termijn dankzij het unieke en dubbele werkingsmechanisme: Corrector en regulator. Aan de ene kant elimineert het zichtbare vlekken, maar het werkt ook in op de oorsprong van het probleem, door de overproductie van pigmenten te reguleren om te voorkomen dat ze opnieuw verschijnen. 

 

Voor meer informatie: 

Deze behandeling integreert twee professionele protocolbehandelingen om het resultaat te optimaliseren in combinatie met thuiszorg die het resultaat verlengt. De dualiteit van corrigerende maatregelen en regelgevende maatregelen maakt het een unieke en complete behandeling. Bevat het cosmelan 1 masker dat wij in de cabine aanbrengen, dan krijgt de klant ook de bijbehorende producten mee naar huis, oa in dit pakket: cosmelan 2, melan recovery en melan 130+ pigment control.

Gratis Huidanalyse (Optioneel)    30 min - 0€

Verheug u er op om uw huidtype en zijn behoeften te kennen vóór uw gezichtsbehandeling.

Let op:

Deze behandeling is alleen gratis in combinatie met een gezichtsbehandeling van meer dan € 60, anders blijft de behandeling € 35,- die wordt teruggevorderd van een product naar keuze.

MESOPEEL BEHANDELING 60 min    90.00€

De toepassing van chemische exfoliërende middelen bevordert de eliminatie van de buitenste lagen van de huid, werkend op verschillende diepten van het huidweefsel. Resultaten: Uw huid is gehydrateerd, rimpels zijn verminderd, de huidskleur is geëgaliseerd, de huid is glad en wordt weer zacht, de poriën zijn strakker en vrij van onzuiverheden, pigmentvlekken worden geniesd en meer.

MESOECLAT ANTI-AGING BEHANDELING 50 min 

130.00€

Mesoeclat owakpa.png

MESOECLAT is een multifunctionele cosmetische behandeling voor gezichtsveroudering. Het zorgt voor een verjonging van het gezicht, neutraliseert vrije radicalen en bevordert een oplichtend effect met een krachtige werking tegen donkere vlekken. Het verhoogt de helderheid van de huid, zorgt voor een aanzienlijk hydratatievermogen en verbetert de elasticiteit van de huid. 

 

 

Voor meer informatie:

- is ontwikkeld met als doel het verkrijgen van een onmiddellijke intense stimulatie van de afweermechanismen van de huid, om effectief te vechten tegen de factoren die het fysiologische proces van huidveroudering versnellen.

- stimuleert de dermis en levert de nodige elementen voor optimale voeding en hydratatie, direct en diepgaand inwerkend op tekenen van vermoeidheid en veroudering vanaf de eerste sessie

TCA PEELING 15%     40 min 

120.00€

Een TCA-behandeling is een chemische peeling die oppervlakkige huidcellen verwijdert. dit versnelt de exfoliatie van de bovenste laag van je huid, waardoor onzuiverheden verdwijnen. Tegelijkertijd stimuleert het de onderliggende dermis om nieuwe huidcellen aan te maken en bevordert het ook de collageenproductie.
Deze peeling kan worden toegepast bij acnelittekens, ouderdomsvlekken, grote poriën, grove huidstructuur en door de zon beschadigde huid.

Peeling met 15% trichloorazijnzuur (TCA) bedoeld voor de behandeling van de ouder wordende huid, pigmentvlekken en oppervlakkige littekens als gevolg van acne. Maak een nieuwe huid!

Voor meer informatie:

Een TCA gezichtsbehandeling bestaat uit meerdere sessies van ongeveer 40 minuten per keer. Afhankelijk van de behoefte van uw huid heeft u mogelijk 4 tot 6 behandelingen nodig en dit vanwege 1 per maand. na deze behandeling kan de huid een beetje schilferen, wat helpt om onvolkomenheden te verwijderen en een nieuwe huid te creëren.

OPTIONELE BEHANDELING (bij Keuze)

Die u aan uw behandling kunt toevoegen voor meer resultaat.

 

HYDRO DERMABRASIE  20 min    25.00€

Hydro dermabrasie is een diepreinigende behandeling van de huid dankzij specifieke oplossingen. deze behandeling is rustgevend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, vette of acne-gevoelige huid, hyperpigmentatie en donkere vlekken.

Kies voor de hydro dermabrasie gezichtsbehandeling voor een stralende glow en zichtbaar jonger uitziende huid!

HYDRO DERMABRASIE MET RF - Radiofrequence

30min    40.00€

De toepassing van exfoliërende middelen bevordert de eliminatie van de buitenste lagen van de huid, werkend op verschillende diepten van het huidweefsel. Resultaten: Uw huid is gehydrateerd, rimpels zijn verminderd, de huidskleur is geëgaliseerd, de huid is glad en wordt weer zacht, de poriën zijn strakker en vrij van onzuiverheden, pigmentvlekken worden geniesd en meer.

MICRODERMABRASIE 15 min    15.00€

De Microdermabrasie behandeling is een peeling welke uitgevoerd wordt met een toestel dat met een bepaalde snelheid microkristallen tegen de huid blaast om ze onmiddellijk terug te verwijderen. De huid wordt opnieuw zacht, glad en uniform, pigmentvlekken en kleine rimpels vervagen en de poriën worden minder grof.

 

LED THERAPIE 15 min    20.00€

Led therapie is een optimaal hulpmiddel, dat helpt om het resultaat van uw behandeling te verhogen. Dit apparaat heeft 8 verschillende programma's: Het versnelt het genezingsproces, Anti-aging/Fijne rimpels, Dermale detox - Acne, Pigmentatie, Rosacea, Lifting, Lifting/Verjonging, Speciaal gepersonaliseerd, aangepast aan uw huidtype.

bottom of page