top of page

BODYCONTOURING

Anti - cellulite

BODY CONTOURING

-G5 La Bête Noire-

G5 La Bête Noire

 

      De Manuela Shala-methode is een  fantastische massagetechnieken samensmelting , van de Vodder-methode tot de Leduc-methode, die in slechts één sessie uw lichaam helpt en overtollig vocht verwijdert terwijl u uw lichaam vormgeeft.

 

     De voordelen van deze techniek zijn zowel esthetisch als therapeutisch. Deze helpt beschadigde weefsels te verstevigen en het silhouet te verfijnen door de cellulitis te verminderen. De
pressotherapie kan als supplement naast lymfedrainage de gewenste effecten verbeteren en versnellen. Een echte afslankingsbooster.

 

     Pressotherapie is een techniek die tot doel heeft een goede bloed- en lymfecirculatie te herstellen door middel van compressie en decompressie van de behandelde gebieden af te wisselen. Deze techniek maakt het vervolgens mogelijk om de symptomen van zware en gezwollen benen te verlichten en cellulitis te bestrijden.

    Pressotherapie heeft een heel groot voordeel: zij veroorzaakt geen enkele bijwerking. Het is een techniek die aan de buitenkant van het lichaam werkt. zij immiteert alleen de massages en lymfedrainage die handmatig door professionals worden uitgevoerd.

   Er zijn daarom zeer weinig contra-indicaties voor pressotherapie. Zelfs zwangere vrouwen kunnen profiteren van de voordelen, op voorwaarde dat ze een lage intensiteit gebruiken en de buikstreek niet behandelen.

 

PRIJZEN

FULL BODY  / ZONES

1 beurt / 10 beurten

30 min   35.00€ / 200€

1 beurt/ 10 beurten

40 min   45.00€ / 300€

SPECIAAL AFSLANKING

 

1 beurt / 10 beurten

30 min   45.00€ / 300€

1 beurt/ 10 beurten

40 min   55.00€ / 400€

Behandelingsproces


   Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel trekt de patiënt pressotherapielaarzen aan voor de benen, pressotherapiemouwen voor de armen of een buikgordel. Hij gaat op zijn rug liggen met zijn
benen iets omhoog.
   De luchtkamers van de accessoires vullen zich met een wisselende snelheid met lucht en oefenen sterkere en zachtere druk uit op de behandelde zone. Hierdoor wordt de bloedsomloop geactiveerd
en worden de gifstoffen beter afgevoerd. Een sessie duurt 30 tot 40 minuten.
   Verzorgings- en onderhoudsplan

Voor maximale en langdurige effectiviteit worden één tot twee wekelijkse sessies aanbevolen.

 

De voordelen van Pressotherapie

Wat zijn de voordelen van Pressotherapie ?

 

Klinische indicaties therapeutische voordelen van pressotherapie zijn talrijk. De techniek verbetert aanzienlijk devolgende aandoeningen

 • Zware benen, zwelling en vermoeidheid;–

 • Spierherstel voor topsporters;–

 • Verwijdering van afval en toxines;–

 • Veneuze en/of lymfatische insufficiëntie;–

 • Lymfoedeem;–

 • Myopathieën;–

 • Arteritis;–

 • Mastectomieën;–

 • Lymfoedeem;

De tegen-indicaties van Pressotherapie

Wat zijn de tegen-indicaties van Pressotherapie ?

Zijn weinig tegen-indicaties:

 • Sommige mensen die lijden aan ernstig hartfalen,

 • ongecontroleerde hypertensie,

 • abcessen of tumoren ...

Zij moeten echter pressotherapiebehandelingen vermijden. Evenals mensen met een voorgeschiedenis van flebitis of tromboflebitis en mensen met een actieve infectie of ontsteking van de te behandelen gebieden.

bottom of page